Selecteer een pagina

Unlock

Your

True

Potential

accelerate by slowing down

Hello there

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

let’s unlock your
true potential

The best way to deal with disruption, is to disrupt yourself.

Whitney Johnson

Bewust Versnellen

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

Gratis online training

Versnel in de richting die jij wil

hello there

Ik ben Maarten, inspirator van Slowify en gebeten door persoonlijke ontwikkeling. Jezelf ont-wikkelen als persoon begint met unlearning: leren breken met oude manieren van denken en doen die een rem zetten op je volle potentieel. 

Mijn ogen gaan blinken als ik mooie getalenteerde en integere mensen zoals jij kan inspireren om te versnellen in de juiste richting door helderheid te scheppen over wat er écht toe doet! 

Regelmatig vragen mensen mij: ‘Hoe komt het dat jij precies door het leven glijdt alsof het niets is?’, ‘Hoe creëer je die flow?’ of ‘Wat is je geheim?’

Om heel eerlijk te zijn, één: ik heb geen geheim en twee: het ging ook zeker niet altijd vanzelf. Ik investeer al jaren in internationaal erkende opleidingen, ik heb veel geëxperimenteerd en veel geleerd van top CEO’s en ondernemers. Daardoor heb ik een aantal fundamentele principes ontdekt om het beste uit jezelf, je leven en je job te halen. Ik heb een manier ontdekt om te achterhalen wat je precies tegenhoudt zodat je bewuste keuzes kan maken die helemaal bij je passen en meer flow en vrijheid ervaart in wat je doet en wie je bent. 

Ik kijk er naar uit om mijn passie en inzichten met jou te delen!

 

Contact

11 + 9 =